0599 853 873     info@focusnow.nl

Vormgeving is meer dan een leuke tekening

Creatieve communicatie, daar gaat het over als we het hebben over vormgeving. Het moet aanspreken, door bewuste keuzes komt het tot een prachtig geheel. Iets waar u trots op kunt zijn.

Huisstijl

Uw huisstijl: uw visitekaartje, de eerste kennismaking met uw bedrijf. Een goede huisstijl raakt, is pakkend en herkenbaar en bereikt uw doelgroep. En vertaalt de missie en visie van uw bedrijf.

Ontwerp

U wilt uw bedrijf eruit laten springen? Focus now ontwerpt een huisstijl die bij uw onderneming en branche past, en voert deze consistent door. Laat het resultaat u verrassen!

 

Restyling

Uw logo is verouderd en kan wel een opfrisser gebruiken? Sluit uw logo niet meer aan bij uw bedrijfsactiviteiten? U wilt een andere uitstraling? Focus now restylet uw logo. Als u dat wilt, met behoud van kenmerken zodat uw logo herkenbaar blijft.

 

Communicatie

Bij het consistent doorvoeren van uw huisstijl, mag het onder de loep nemen van uw communicatie-uitingen niet ontbreken. Focus now ondersteunt u graag bij het creëren van één lijn en stijl in uw brieven, e-mailverkeer, brochurelijnen en voicemailberichten. Eenduidigheid en herkenbaarheid, rust en duidelijkheid, dat is waar het om draait!

wij gaan graag voor u aan de slag

Heeft u een idee en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij denken graag vrijblijvend met u mee om uw idee te verwezenlijken.