0599 853 873     info@focusnow.nl

HAAL ALLES UIT INTERNET

De mogelijkheden zijn groot, maar wat past bij u en wat is realistisch? Wij halen samen met u het optimale uit internet zodat u als ondernemer maximaal profiteert van de mogelijkheden.

Webdesign

Uw website, uw visitekaartje. Hierbij gaat het niet alleen om de ‘looks’ en de uitstraling. De juiste structuur is zeker net zo belangrijk. Een goed opgebouwde website daagt de bezoeker uit tot actie en levert u rendement op.

 

Internetmarketing

Bij Focus now kunt u terecht voor alle disciplines op het gebied van internetmarketing. Wij zijn in staat om uw online marketingactiviteiten optimaal op elkaar af te stemmen. Het resultaat? Maximaal online rendement!

Online promotie

Een advertentie in de krant plaatsen is zo gebeurd. U word gebeld door de krant, u zegt ja, laat eventueel nog een advertentie ontwerpen en voilà, de advertentie is geplaatst.

Maar wie ziet uw advertentie en wat is het effect van uw advertentie? Daar kunt u slechts een gooi naar doen.Adverteren via internet is meetbaar. U weet exact hoe vaak uw advertentie word getoond, waar op is gezocht en of er direct actie is ondernomen. U kunt zelfs tussentijds uw advertentie aanpassen, welk geprint medium doet dit na?

U wilt effectief adverteren? Focus now kan voor u een online advertentiecampagne op maat maken.

 

Hosting website en mail

Webhosting is het huren van ruimte op een server, waarop uw website geplaatst kan worden. Bij Focus now is dat goed geregeld. We bieden uitgebreide all-in hostingpakketten met de nieuwste technieken op krachtige servers, en zorgen ervoor dat uw website 24 uur per dag bereikbaar is. Een hostingpakket is er al vanaf 5 euro per maand.

wij gaan graag voor u aan de slag

Heeft u een idee en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij denken graag vrijblijvend met u mee om uw idee te verwezenlijken.