0599 853 873     info@focusnow.nl

Kleurrijk drukwerk waar u vrolijk van wordt

Drukwerk in alle soorten en maten

Of het nu gaat om eenvoudig drukwerk zoals briefpapier, visitekaartjes of om brochures en complete boekwerken, wij kunnen het voor u verzorgen. Door samen te werken met een van de  grootste drukker van Nederland, kunnen wij u het beste drukwerk leveren tegen zeer concurrerende prijzen.

 

Waarom Focus now

Modern, groen en 24-uur per dag maken vakmensen hoge kwaliteit offset drukwerk tegen de laagste prijzen. Het geheim  is eenvoud. Minder papiersoorten en slim combineren met geavanceerde offset drukpersen. Dit betekent niet alleen hoge kwaliteit, maar ook scherpe kleuren en een perfecte afwerking. Dat is drukken zoals drukken bedoeld is, maar dan in een modern en efficiënt jasje.

100% tevredenheidsgarantie

Niets belangrijkers dan het eindresultaat! Focus now weet hoe belangrijk goed drukwerk voor u is. Daarom doen wij er alles aan om iedereen 100% tevreden te houden. Naast dat u altijd de juiste kleuren ontvangt, bent u ook zeker van de gemaakte afspraken met Focus now. Drukken is en blijft een productieproces, mocht hierbij toch nog iets misgaan dan gaan we samen met u opzoek naar de beste oplossing.

 

Op dezelfde dag leveren

Komt een deadline net iets sneller dan verwacht? Geen probleem! Dankzij verschillende spoedleveringen arriveert drukwerk altijd op tijd. Zo bieden wij de optie om op dezelfde dag te leveren wanneer u het heeft besteld. Wel dient u dan bestanden drukklaar aan te leveren voor 10.30 uur.

Wij leveren o.a.: visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, brochures, flyers, posters, kranten, ansichtkaarten, wenskaarten, notitieblokken, menukaarten, deurhangers, offertemappen, kartonnen meubels, bureau onderleggers, memoblokken, boekenleggers, boeken.

wij gaan graag voor u aan de slag

Heeft u een idee en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij denken graag vrijblijvend met u mee om uw idee te verwezenlijken.